Ta del av intäkterna som Å-loppet genererar

Nu kan ni som förening eller välgörande organisation ta del av anmälningsavgiften till Å-loppet. För varje registrerad löpare kommer 25 kr att tillfalla en förening eller organisation. Vilken förening/organisation det blir väljer deltagarna själva vid anmälan, och ni kan också vara med och påverka så att de väljer er.

1. Ni finns valbara i anmälningsformuläret

När en deltagare anmäler sig till Å-loppet så kan han välja att donera 25 kr av anmälningsavgiften till en förening/organisation. Vilken det blir väljer han i en lista över alla föreningar/organisationer som registrerat sig.

2. Styr löparen till ”er” anmälningssida

Ni kan själva påverka att deltagarna väljer just er. När ni registrerar er förening/organisation får ni, efter att ni blivit godkända, en egen unik länk till Å-loppets hemsida (t ex www.a-loppet.se/1234). Denna länk kan ni sedan sprida via sociala medier, e-post m.m. För varje person som anmäler sig till Å-loppet via denna länk tillfaller 25 kr er förening, personen väljer då inte förening i en listan utan er förening är redan förvald.

Håll koll på hur ni ligger till

Ni kan följa hur mycket pengar ni fått in samt hur ni ligger till i förhållande till andra föreningar/organisationer på länken till vänster som heter Topplistan. När en anmälningsavgift har registrerats som BETALD så läggs den till på listan. Alltså, för att en anmälan ska registreras på er så måste anmälningsavgiften har blivit inbetald.

Anmäl er nu och börja ta del av intäkterna >>
Arrangörer av Å-loppet Eskilstuna
Partners för genomförande av Å-loppet
Sponsorer
© Å-loppet Eskilstuna Bankgiro: 689-0503 Swish: 123 299 0687 Producerad av Viaduct webbyrå i Eskilstuna