Välkommen med din anmälan

Åttonde upplagan av Å-loppet genomförs lördagen den 25 maj 2019 kl 15:00. Klicka på önskat menyval till vänster för att registrera anmälan.

Regler för anmälan

För att en anmälan skall vara giltig och berättiga till deltagande i Å-loppet gäller följande:
  • Fyll i fälten på anmälan. Samtliga fält förutom Telefon 2, Förening / Företag och Övriga upplysningar är obligatoriska.
  • Det finns två betalningssätt att välja mellan; betalning med betalkort eller betalning med Swish. Betalningen är giltig när betalningen har kommit Å-loppet tillhanda.
  • I samband med att ni anmäler er godkänner ni att Å-loppet publicerar ert namn, födelseår och den förening/företag ni har registrerat samt er tid vid genomfört lopp.
  • Avgiften för att deltaga är 300 sek. Humana-slingan är kostnadsfri
  • Webbanmälan stängs kl 17.00 fredag den 10 maj 2019.
  • Efteranmälan på plats är 400 sek.

Startgrupper och gångare

När du anmäler dig till Å-loppet ombeds du att uppge vilken uppskattad tid som är din sluttid. I första hand kommer du placeras i startgrupp efter föregående års tid, i andra hand efter din egen uppskattade tid.

Det viktiga är inte att vinna, utan att delta. Med det i tankarna har Å-loppet skapat en gånggrupp för dig som gärna deltar, men inte vill springa hela distansen. För att anmäla dig till denna grupp går du in på anmälningssidan och under rubriken ”Uppskattad förmåga” klickar du i gående eller stavgångare.
Arrangörer av Å-loppet Eskilstuna
Partners för genomförande av Å-loppet
Sponsorer